Wat is een Circle?

Circles is een functie waarmee u kunt chatten, inhoud kunt aanbevelen en in realtime kunt mediteren met vrienden, collega's of anderen.

Er zijn 3 soorten cirkels:

1. Openbaar: iedereen kan deelnemen

2. Privé: alleen de admin kan gebruikers toestaan lid te worden

3. Workplace: verbonden met een werkplek naar keuze. U kunt ervoor kiezen om gesloten of open Workplace Circles te hebben. Zie de sectie 'Workplace Circles' voor meer informatie.