Wat is Insight Timer?

De meest populaire app in de wereld voor Meditatie, Slaap, Angst en Mindfulness

"De app van het jaar winnaar - TIME magazine en Womens Health"

"Happiest App in the World - Tristan Harris"

De nummer 1 gratis meditatie-app. Begeleide meditaties en gesprekken onder leiding van 's werelds top meditatie en mindfulness experts, neurowetenschappers, psychologen en Leraren van Stanford, Harvard, de Universiteit van Oxford en meer. Muziektracks van wereldberoemde artiesten. Doe mee met miljoenen mensen die leren mediteren op Insight Timer om de geest te kalmeren, angst te verminderen, stress te beheersen, diep te slapen en het geluk te verbeteren.

Met 100+ nieuwe gratis begeleide meditaties die dagelijks worden toegevoegd, wordt er meer meditatie beoefend op Insight Timer dan waar dan ook. Geweldig voor zowel beginners als ervaren beoefenaars.

VRIJE FUNCTIES:
* 100,000+ begeleide meditaties.
* Selecteer op tijd voor korte meditaties wanneer je onderweg bent, om je te helpen een eenvoudige dagelijkse gewoonte op te bouwen.
* Duizenden muzieknummers en omgevingsgeluiden om de geest te kalmeren, zich te concentreren, beter te slapen en te ontspannen.
* De populairste meditatie Timer ter wereld.
* Volg je favoriete Leraren.
* Duizenden discussiegroepen en gemeenschapsfuncties.
 * Statistieken en mijlpalen voor het volgen van je vooruitgang.

Meer informatie over de functies