Een voorstel voor een Live event maken

Live-evenementen zijn een geweldige manier om meer inkomsten te genereren, meer zichtbaarheid te brengen, je publiek te en ook betrokkenheid te vergroten. Voordat een docent een live-evenement kan doen, moet aan de volgende vereisten zijn voldaan:

• Vul een aanvraagformulier voor live-evenementen in en verzend het. Je vindt het op het tabblad Live Events in het docentendashboard.
  • Omdat de omslagafbeelding voor het Live-event uit de profielfoto van de docent wordt gehaald, moet de docent ervoor zorgen dat zijn of haar foto voldoet aan onze Vereisten voor het Docentenprofiel.
  • Met uitzondering van Live Yoga Docenten, moet een leraar 30 dagen of langer een actieve uitgever zijn op Insight Timer.
  • Behalve voor Live Yoga-leraren, moet een docent ten minste vier(4) tracks op de app hebben geüpload. Op deze manier kunnen je kijkers je beter leren kennen en hebben ze iets om te ontdekken en naar te luisteren als ze naar je docentenprofiel gaan.

Zorg ervoor dat je aan deze vereisten voldoet voordat je een voorstel voor een Live event maakt, om een gemakkelijk proces te garanderen.

Hier zijn de stappen om een voorstel voor een live evenement te maken:

AANMELDEN VOOR HET GEVEN VAN LIVE EVENEMENTEN

STAP 1: Log in op het Teacher Dashboard via de website

Zorg ervoor dat je Google Chrome gebruikt. We ondersteunen momenteel geen andere browsers (zoals Safari, Internet Explorer, Firefox, enz.).. Log in op het Docentendashboard hier

STAP 2: Klik op het tabblad 'Live Events' in het keuzemenu aan de linkerkant.

Je zult dan dit scherm zien:

Kies of je je wilt aanmelden voor 'Spoken Word' inhoud (geleide meditaties, muzieksessies, lezingen) of voor yogalessen. Voor de eerste optie moet je ervoor zorgen dat je aan alle vereisten hebt voldaan. Anders is de link niet voor jou beschikbaar.

De links brengen je naar een Google-formulier dat je moet invullen. Mogelijk moet je je ook aanmelden met jouw Google-account om toegang te krijgen tot dit formulier. Nadat je dit formulier hebt verzonden, neemt ons onboarding-team contact met je op om de volgende stappen met je door te nemen.

EEN LIVE EVENT VOORSTEL MAKEN

Zodra jouw aanvraag is geaccepteerd, kun je nu Live events aanmaken en inplannen. Deze moeten nog wel worden goedgekeurd, dus zorg ervoor dat je onze regels en richtlijnen voor Live events hebt doorgenomen voordat je deze stappen volgt.

STAP 1: Log in op het Teacher Dashboard

Zorg ervoor dat je Google Chrome gebruikt. We ondersteunen momenteel geen andere browsers (zoals Safari, Internet Explorer, Firefox, enz.).. Log in op het Docentendashboard hier

STAP 2: Klik op het tabblad Live events

Als je dit tabblad niet ziet, neem dan onmiddellijk contact met ons op via publishers@insight.co

STAP 3: Klik op de knop 'Maak evenement aan'

Dit zal je naar een aparte pagina / formulier leiden dat je kunt invullen. Voer de nodige details in.

Voer op de volgende pagina de datum, tijd en duur van je live-evenement in. Het beste is om jouw evenement minimaal 1 week van tevoren in te plannen. Dit helpt de deelname van het publiek te maximaliseren. Het formulier laat je geen evenement plannen dat binnen 48 uur plaatsvindt.

Op pagina 3 kunt je de oorsprong, type oefening of leer en de voordelen die betrekking hebben op de inhoud van jouw live-evenement kiezen. Klik op 'Lees meer' om het tweede deel van de voordelenlijst weer te geven.

STAP 4: Lees de voorwaarden en vink het selectievakje aan voordat je op de knop 'Akkoord' klikt.

In de bevestigingspop-up kun je het deelpictogram gebruiken om je live-evenement te delen met je sociale media-accounts of e-mail. Je kunt nu op de knop 'Sluiten' klikken.

Je Live evenement wordt nu weergegeven onder je 'Aankomende Live Events' sectie.

Het kan tot 48 uur duren voordat ons team jouw voorstel voor een live evenement kan beoordelen. Na goedkeuring wordt het weergegeven in het Live Events overzicht.

Neem de Regels en Richtlijnen voor Live Events goed door om je voor te bereiden op jouw sessie.