Hoe kan ik geld verdienen aan mijn cursus?

Het is vanaf het begin onze bedoeling geweest om leraren te helpen met het verdienen van aanzienlijke inkomsten uit hun werk. Dit is mogelijk door de volgende manieren:
1. Abonnementsgelden
2. Donaties

ABONNEMENTSGELDEN
Voor USD $60 per jaar (USD $5 per maand) krijgt een gebruiker nu toegang tot alle Insight Cursussen en een selectie van premium functies, waaronder Offline Modus en Donkere Modus.
Leraren ontvangen 50% van alle abonnementsgelden die Insight Timer ontvangt ná de App Store-commissies. De inkomsten van de leraar worden als volgt verdeeld:
- 70% Inzichtcursussen
- 30% Begeleide bibliotheek
We berekenen wie wat verdient op basis van slechts twee cijfers;
- Totale speeltelling (75%)
- Lerarenbetrokkenheid (25%)
Dit betekent dat hoe meer je je met de leerlingen bezighoudt door te reageren op beoordelingen en vragen te beantwoorden, hoe meer je zult verdienen.

DONATIES
Het is voor leraren op de app mogelijk om donaties van hun luisteraars te ontvangen. Er zullen drie donatiebedragen beschikbaar zijn: $1,99, $4,99 en $19,99.
Na aftrek van de App Store ontvangt de Uitgever 80% van de inkomsten en 20% van de Insight Timer.
BETALING
We betalen de leerkrachten om de 30 dagen via PayPal zodra je meer dan $10 dollar hebt verdiend.