Hoe maak ik een Circle aan?

In de iOS- of Android-applicatie: Om een Circle aan te maken, navigeert u naar het startscherm van Circles. In de rechterbovenhoek staat een plusteken; door hierop te tikken wordt de flow voor het maken van een Circle gestart.

Op de website: ga naar web.InsightTimer.com/Circles. In het linkerpaneel is een zwarte 'plus-pictogram'; Als u hierop tikt, kunt u met het maken van een Circle beginnen.