Waarom wordt mij gevraagd om de bel- en omgevingsgeluiden te downloaden?

We zijn de bel- en omgevingsgeluidsbibliotheken aan het optimaliseren om de opslagcapaciteit van de app te verkleinen.

Je moet op dit scherm blijven totdat het 100% gedownload is. Zorg ervoor dat je beschikt over een adequate internetverbinding wanneer je de bel- en omgevingsgeluiden downloadt.

Je kunt daarna de bellen, de ambienten en de Timer gebruiken zoals je normaal gesproken zou doen.